Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht

foto home (boven arbeidsrecht)Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Door de ontwikkelingen in de maatschappij is het arbeidsrecht altijd in beweging. Om die reden is het van belang dat u een advocaat inschakelt die u direct en op maat kan adviseren.

Van Buuren Advocatuur is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij behandelt zeer uiteenlopende arbeidszaken, waarbij oplossingsgericht te werk wordt gegaan. Van Buuren Advocatuur treedt op voor zowel de werkgever als de werknemer.  Hierdoor is zij in staat om arbeidsrechtelijke vraagstukken vanuit beide perspectieven te bezien en kan zij daarop anticiperen in juridische acties.

U kunt Van Buuren Advocatuur in de eerste plaats inschakelen om problemen te voorkomen. Zo stelt zij ondermeer arbeidsovereenkomsten en beëindigingovereenkomsten op en beoordeelt zij bestaande contracten.

Bij geschillen tussen de werkgever en de werknemer bestaan de werkzaamheden van Van Buuren Advocatuur uit adviseren, onderhandelen of procederen om een maximaal resultaat te behalen.

De conflicten kunnen onder andere zien op:

–          De (totstandkoming van de) arbeidsovereenkomst, zoals concurrentie-, of relatiebedingen
–          De arbeidsomstandigheden of wijzigingen daarin
–          Ziekte en re-integratie
–          (Achterstallig) loon
–          De aansprakelijkheid van de werkgever/werknemer
–          Bedrijfsongevallen
–          Flexibele arbeidsrelaties (uitzend-, detachering- en oproepovereenkomsten)
–          De statutair directeur
–          Het collectief arbeidsrecht (CAO)
–          Ontslagrecht, inclusief geschillen die daarmee samenhangen, zoals de hoogte van de ontslagvergoeding.

Naast het arbeidsrecht kunt u bij het kantoor ook terecht voor geschillen op het gebied van ambtenarenrecht.

Indien u nadere informatie wenst over de dienstverlening op het gebied van arbeids- en/of ambtenarenrecht kunt u contact opnemen met Van Buuren Advocatuur. Het is ook mogelijk om uw gegevens op de website achter te laten.