Huurrecht

foto home (boven huurrecht)Van Buuren Advocatuur biedt uitstekende rechtsbijstand aan verhuurders en huurders. Zij adviseert en procedeert over de huur van detailhandelsbedrijfsruimte, overige bedrijfsruimte en woonruimte.

Voor beide soorten bedrijfsruimten gelden afzonderlijke wettelijke bepalingen. Om te kunnen beoordelen welk wettelijk regime van toepassing is en in hoeverre daarvan kan worden afgeweken, is het van belang om te weten om wat voor soort bedrijfsruimte het gaat. De wet biedt bijvoorbeeld betere bescherming aan de huurder van een detailhandelsbedrijfsruimte dan aan een huurder van overige bedrijfsruimte.

Het is dan ook aan te raden om Van Buuren Advocatuur in een vroeg stadium in te schakelen. Zij kan u reeds vóór het aangaan van de huurovereenkomst wegwijs maken in de regelgeving. Tevens vormt het opstellen of beoordelen van huurovereenkomsten een onderdeel van haar werkzaamheden in het huurrecht.

Daarnaast kunt u zich tot Van Buuren Advocatuur voor de meest uiteenlopende huurrechtelijke kwesties wenden. U kunt hierbij denken aan onder andere:

–          Opzeggingsperikelen
–          Medehuurderschap
–          Onderhuur
–          Achterstallig onderhoud en gebreken
–          Overlast
–          Hennepkweek
–          Beëindiging in verband met dringend eigen gebruik
–          Ontbinding
–          Ontruiming
–          Indeplaatsstelling (contractsovername)
–          Huurprijsgeschillen
–          Huurincasso
–          Renovatie
–          Bemiddeling en de makelaar

Wenst u meer informatie over het huurrecht? Laat dan uw gegevens achter op de website. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Het staat u uiteraard ook vrij om telefonisch contact op te nemen met het kantoor.