Advocaten

Mr. Van Buuren

foto bij advocaatMr. Van Buuren heeft haar opleiding Nederlands recht genoten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Gedurende haar studie heeft zij enkele jaren bij een deurwaarderskantoor gewerkt.

Nadat mr. Van Buuren in 2009 afstudeerde, is zij 3,5 jaar werkzaam geweest bij een bekend advocatenkantoor in de Hoeksche Waard. Bij dit kantoor heeft mr. Van Buuren met name op het gebied van arbeidsrecht, incasso’s, ondernemingsrecht, contractenrecht, huurrecht, insolventierecht en strafrecht ervaring opgedaan. Verder is zij aspirant-lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA).

 

 

 

Mr. Leeflang

Mr. Leeflang heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar afstuderen in 2005 is zij werkzaam geweest bij justitie. In 2010 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Mr. Leeflang heeft ruime ervaring in het behandelen van strafzaken, zowel in Nederland als op Curaçao. Haar praktijk bestaat o.a. uit drugszaken, overvallen, inbraken, diefstal en moord/doodslag. Tevens houdt zij zich bezig met het bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht en de algemene civiele praktijk.

Mr. Leeflang beheerst naast het Nederlands ook Engels, Duits en Papiamentu.